Marcel Severijnen, die zelf ook zo nu en dan blogt over klimaatzaken, heeft positieve dingen geschreven over De staat van het klimaat op de Duitse blog Klimazwiebel. Het is voor zover ik weet de eerste Engelstalige recensie van het boek. Zo schrijft hij:

What makes this book so special? Crok is very exhaustive in dishing up details and pointing to a plethora of sources, and that makes it hard to access. He enlightens all possible points of discussion, and that deserves a great compliment. In the eyes of alarmists he will be seen as a skeptic, but it’s hard to rebound his elaborate studies. Alarmists, skeptics and critical followers of the climate debate, all are strongly advised to read this book.

Severijnen vindt dat het boek vertaald moet worden:

In the international domain of climate science this book should be available to everyone, and to my opinion the book deserves an English translation.

Ik krijg opvallend veel spontane mailtjes van lezers van het boek die hetzelfde vinden. Ik ben dan ook druk bezig met het zoeken van een buitenlandse uitgever. De komende weken hoop ik hier meer over te kunnen mededelen.

0 0 stemmen
Artikel waardering